SAMEN MET COLLEGA’S BOUWEN AAN GEZONDE WERK- EN LEEFGEWOONTES​

Zorg goed voor jezelf en je collega’s

Voor de zorg blijft het een uitdaging: een hoge werkdruk, personeelstekort en een spannende tijd voor wat betreft Corona, zowel professioneel als persoonlijk.

Om als organisatie overeind te blijven heb je zorgprofessionals nodig die niet alleen goed voor hun patiënten zorgen, maar ook voor zichzelf en hun collega’s.

Als je de werkdruk de baas blijft op basis van je zorgplicht en adrenaline, kom je een heel eind. Maar als je niet meer weet hoe je tot rust moet komen, dan houd je dat niet lang vol. Veel zorgverleners zijn gedreven in de zorg voor anderen, maar plegen op roofbouw op hun eigen energie-level en vitaliteit.

De ervaring heeft ons geleerd dat wanneer zorgverleners zichzelf geen gezonde leef- en werkgewoontes gunnen, zij later de rekening gepresenteerd krijgen. Bijvoorbeeld in de vorm van oververmoeidheid, lichamelijke klachten, psychische onbalans en zelfs uitval.

Herken jij één van de volgende symptomen bij jezelf of je collega’s?

Slecht of oppervlakkig slapen

Te weinig sporten

eenzaam voelen op het werk

vaak moe zijn

Te veel alcohol drinken

Geen tijd om te ontspannen

Geregeld ongezond eten

Frustraties op het werk

Dan hebben wij het juiste programma voor jullie team!

Een onlineprogramma, waarbij wij jou en je collega’s gedurende 20 werkdagen informeren, inspireren en motiveren om aan de slag te gaan met een gezonde levensstijl. Gericht op vitaliteit en ook op meer ontspanning en meer balans.


Iedere werkdag ontvang je een bericht van ons. De éne dag een filmpje, de volgende dag een tip, een advies of een kleine opdracht Een 20-dagen-challenge die niet zwaar en uitdagend is, maar juist eenvoudige en praktische handvatten biedt.


Een challenge waarin jij en je collega’s ondersteund worden met kleine opdrachten of oefeningen die gericht zijn op het op peil houden van energie. Een challenge waarmee je in kleine stapjes leert hoe je rust voor jezelf kunt pakken. In je eigen tempo en daar waar jij dat wenst met behulp van je collega’s. Een uitdaging waarin jij focus gaat aanbrengen en jij met onze methode kleine, praktische stappen zet.

Een on-line programma

In het 20-Dagen-Zorg-Goed-Voor-Jezelf programma begeleiden wij je in je zoektocht hoe jij met gezonde en rustgevende gewoontes jouw dagelijkse stress en hectiek ontspannen het hoofd kunt bieden.

Een toegankelijk programma voor iedereen die mentaal en fysiek fit wil blijven. En dat voor slechts 850,- excl. BTW per team.

heel veel korte filmpjes

met makkelijke recepten

met rustgevende slaaptips

met oefeningen om te focussen

met ontspannende trainingen

wie 'wij' zijn? Wij zijn Vitalics!

Wij komen uit Noord-Holland en zijn een team van praktische experts. Wij richten ons op werkend en lerend Nederland. Wij willen Nederland leefbaarder maken door het creëren van gelukkige en gezonde mensen.

Is dat ambitieus? Wij denken van niet. Wij ervaren dagelijks in de praktijk dat het gewoon zo werkt. Fysiek en mentaal fitte mensen komen beter tot hun recht. Dat maakt hen niet alleen productiever maar ook een stuk flexibeler en vrolijker! Wie wil dat nu niet?

wil je werken aan de gezondheid van jou en je collega’s?

Vind je dat VITALITEIT hoger op de agenda moet komen te staan?

zie je het belang van een vitaal en veerkrachtig team zorgverleners?

Neem dan contact met ons op